Salg til fordel for Hundesport Mod Cancer

Hundesport Mod Cancer er startet af en samling ildsjæle, der alle har rødder i hundeverdenen og kommer fra mange forskellige grene af hundetræning.

"Formålet med Hundesport mod Cancer (HMC) er gennem hundesport at øge opmærksomheden omkring kræftsagen samt indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse.
Dette gøres gennem en række arrangementer (kurser, foredrag, konkurrencer mv), hvor alle arbejder ulønnet."

Jeg laver blandt andet fløjtesnorenøgleringe, nøgleringe med møntnøglesnoreflettede nøglesnore og retrieverliner (lavet af klatrereb) af paracord, som jeg sælger til fordel for Hundesport mod Cancer.


Et lille udvalg af fløjtesnore, nøgleringe og fløjtesnore

"Butikken"


Jeg bruger rester fra mine andre paracordprojekter, og jeg har været så heldig, at få en hel masse rester fra Hunde Knytteriet. Derudover har jeg fornøjelsen af, at dogparacord.dk har sponsoreret nøgleringe, perler og flere rester, så jeg har ingen udgifter haft til projektet indtil videre, hvilket betyder, at alle pengene går ubeskåret til Hundesport mod Cancer.

Som udgangspunkt vil jeg lave tingene til at tage med ud til konkurrencer, arrangementer og kurser af forskellig art, og jeg sender ikke.

Da jeg netop laver tingene af rester, vil det ikke være muligt at bestille snore eller nøgleringe i bestemte farver og med bestemte perler, men det er selvfølgelig ikke forbudt at ønske, og jeg vil tage imod bestilling - under de forudsætninger - i begrænset omfang.
Bestillinger modtages via kontaktformularen i bunden af siden, tak.

Pris for nøglering: 25 kr
Pris for nøglering med mønt: 25 kr
Pris for "DNA" nøglering: 50 kr
Pris for nøglesnor: 50 kr
Pris for fløjtesnor: 50 kr (fløjte ej inkluderet)
Pris for flettet nøglesnor: 50 kr
Pris for retrieverline: 100 kr

Et udvalg af fløjtesnorenøgleringe, nøgleringe med møntnøglesnoreflettede nøglesnore og retrieverliner kan ses ved at klikke på de fremhævede links.

❤ 1000 tak for interessen og for støtten til Hundesport mod Cancer ❤

Kommentarer

Populære indlæg